Μεγάλο ματς έγινε χθες το βράδυ στο Αντ. Δημητρόπουλος ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τον ΝΟΒ στο πλαίσιο της Α1 των γυναικών.

Σε ένα κολυμβητήριο γεμάτο από κόσμο παρά τις δύσκολες συνθήκες (βροχή και κρύο), οι 2 ομάδες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Μπορούμε να πούμε ότι ο ΑΝΟΓ που έλεγχε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ, μάλλον αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που μάλιστα πέτυχε γκολ περίπου 2′ πριν την λήξη, προηγούμενος με 11-9. Ομως η Βουλιαγμένη αντέδρασε εξαιρετικά. Αρχικά μείωσε 11-10 στην αμέσως επόμενη επίθεση με σουτ από την περιφέρεια και στην συνέχεια αφού έβγαλε την άμυνα, πέτυχε την ισοφάριση με γκολ από φουνταριστό (Τανκέεβα). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παραλίγο να κλέψει την νίκη, αφού στην τελευταία επίθεση μετά από νέο λάθος του ΑΝΟΓ (λάθος πάσα), βρέθηκε στην κόντρα με παραπάνω παίκτρια, αλλά το σουτ που έγινε από δύσκολη θέση (1) εξουδετέρωσε η Γκανγκλ.

Οπως προαναφέρθηκε, ο ΑΝΟΓ παίζοντας πολύ καλά, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Με κινητήριο μοχλό την Ιλσε Κουλχάας σε άμυνα κι επίθεση (πολύ κινητική), και τις υπόλοιπες να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, βγάζοντας μάλιστα μερικές εντυπωσιακές φάσεις, ειδικά στην παίκτρια παραπάνω, οι παίκτριες του Θ. Ανδρεάκου, έδειχναν να είναι καλύτερες από τις αντιπάλους τους. Ομως η Βουλιαγμένη είναι πιο έμπειρη ομάδα. Δεν αιφνιδιάστηκε όταν βρέθηκε κοντά στην ήττα και κατάφερε να φύγει από το κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ με 1 υπερπολύτιμο βαθμό, που κάτω από προυποθέσεις ενδεχομένως να της δώσει ακόμα και την 2η θέση. Για να γίνει αυτό θέλει οπωσδήποτε νίκες με Εθνικό στον Πειραιά και με ΑΝΟΓ στην Βουλιαγμένη.
Ο ΑΝΟΓ σε πολύ μεγάλο ποσοστό, θα είναι 2ος στην κανονική περίοδο. Εξάλλου, ακόμα είναι αήττητος. Με θετικό αποτέλεσμα στην Βουλιαγμένη εξασφαλίζει την 2η θέση. Ομως θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του Εθνικός-ΝΟΒ που διεξάγεται αρκετά νωρίτερα, και ανάλογα θα πράξει. Βέβαια πριν φτάσουμε εκεί, θα πρέπει να δει με σοβαρότητα όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, κάτι που έχει κάνει μέχρι τώρα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-11

Τα οκτάλεπτα:  4-2, 2-3, 3-2, 2-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 2, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 4, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 1, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 1, Τανκέεβα 2, Πάτρα 2, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 3, Σάντα 2, Αγγελίδη, Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης