Ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα στους άνδρες στην Α1 και ο ΑΝΟΓ είχε πολύ δύσκολη αποστολή σε αυτή την 1η αγωνιστική για 2 λόγους. Αρχικά επειδή έλειπαν οι Χατζηκυριακάκης και Χαλυβόπουλος (τιμωρημένοι από πέρυσι), και δεύτερον επειδή ο αντίπαλος (Περιστέρι) θεωρείται πολύ καλή ομάδα και υποδέχτηκε την ομάδα του Κατρουζανάκη στην έδρα του.

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε από την αρχή του αγώνα. Μάλιστα, το σκορ στις αρχές της τελευταίας περιόδου έφτασε στο -3 (8-5) για τον ΑΝΟΓ. Ομως εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση. Με σερί 4-0, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μεγάλη ανατροπή και κέρδισαν τελικά το ματς 9-8.
Ο ΑΝΟΓ λοιπόν, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, στην προσπάθεια για μια ανάλογη και ίσως και καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι (8ος).

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 2-5.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 6, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α. 1, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιγιάν, Δαμιανός, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας 4, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος Ν.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Πολυχρονόπουλος

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος
Εθνικός – Χίος 10-9
Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-14
Υδραικός – ΑΕΚ 5-8
Νηρέας Χαλ. – ΠΑΟ 3-11

2ος όμιλος
Π. Φάληρο – Ηλυσιακός 12-9
Χανιά – Απόλλων 6-14
Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ 13-5