Οι Εγκαταστάσεις μας

Εγκαταστάσεις

Σε μια έκταση περίπου 7,2 στρεμμάτων  απέναντι από το εμβληματικό Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας , δίπλα στον ιστορικό «Ζέρβα» και πάνω στη θάλασσα βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ.

 

Το κολυμβητήριο

Image result for κολυμβητηριο ανογ

Δεσπόζουσα θέση έχει ασφαλώς το κολυμβητήριο διαστάσεων 50Χ25 με δέκα διαδρομές  και Ολυμπιακών προδιαγραφών . Περισσότεροι από 500 αθλητές όλων των ηλικιών προπονούνται καθημερινά στην δεξαμενή που κατασκευάστηκε το 2002 και συγκαταλέγεται στους πιο σύγχρονες του Λεκανοπεδίου.  Κατά καιρούς το κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ έχει φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης , διάφορα πρωταθλήματα πόλο , κολυμβητικές ημερίδες ενώ το Κοινό έχει τις δικές του ώρες κολύμβησης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα.

 

Η μικρή πισίνα – Το γυμναστήριο

Στην Βόρεια πλευρά του βρίσκεται η κλειστή μικρή πισίνα εκμάθησης διαστάσεων 16Χ8 μ. όπου τα βρέφη έρχονται στην πρώτη επαφή με το νερό ενώ βρίσκονται στην ασφαλή αγκαλιά της μαμάς τους. Ο ΑΝΟΓ διατηρεί εδώ και χρόνια τμήματα baby swimming τα οποία τυγχάνουν μαζικής ανταπόκριση από τους νέους γονείς.

Τα αποδυτήρια είναι άνετα και λειτουργικά για Ανδρες και Γυναίκες ενώ για την μεγάλη πισίνα λειτουργούν άλλα αποδυτήρια στο κεντρικό κτήριο του Ομίλου προκειμένου να εξυπηρετούν ταυτόχρονα τους αθλούμενους και στις δυο πισίνες.

Στο ίδιο κτήριο φιλοξενείται και το γυμναστήριο του Ομίλου εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Αθλητές όλων των τμημάτων του Ομίλου γυμνάζονται σε ένα απόλυτα ασφαλή χώρο όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής. Το γυμναστήριο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και τα μέλη του Ομίλου αλλά και του Κοινού στις αντίστοιχες ώρες.

 

Τα γήπεδα τένις

Μπαίνοντας στον Όμιλο το βλέμμα αποσπούν τα τρία γήπεδα τένις με συνθετικό γρασίδι το οποίο τοποθετήθηκε πρόσφατα . Όλα τα γήπεδα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ενώ με την πρόσφατη αλλαγή χωροθέτησης έγιναν ακόμη ίο λειτουργικά τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες. Τα γήπεδα διατίθενται στο κοινό κατόπιν συνεννόησης με την Γραμματεία του Ομίλου.

 

Εγκαταστάσεις ιστιοπλοΐας

Λίγα μέτρα μακριά από τα γραφεία της Διοίκησης και πίσω από το κολυμβητήριο βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του τμήματος ιστιοπλοΐας του ΑΝΟΓ ,ένα τμήμα από τα πλέον οργανωμένα της Αττικής. Εκτός το γραφείο της σχολής υπάρχει άπλετος χώρος για την προετοιμασία των σκαφών πριν μπουν στη θάλασσα. Στο παρελθόν πολλοί αγώνες ιστιοπλοΐας έχουν διοργανωθεί και φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους ιστιοπλόους

 

Γραφεία Διοίκησης

Στο κεντρικό κτήριο του ΑΝΟΓ στεγάζονται οι υπηρεσίες διοίκησης του Ομίλου , η Γραμματεία , το Λογιστήριο , το γραφείο προέδρου και αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου όπως επίσης και η αίθουσα Διδασκαλίας και Γενικών Συνελεύσεων. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει το ιατρείο με τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια πρώτη αντιμετώπιση περιπτώσεων που χρίζουν ιατρική φροντίδα.

 

Εντευκτήριο

Είναι ο χώρος χαλάρωσης και συνάντησης, των μελών, των αθλητών, των ανθρώπων που επισκέπτονται τον ΑΝΟΓ. Ένας χώρος σύγχρονης αισθητικής, που ανακαινίσθηκε πρόσφατα για να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας του Ομίλου μας όπως και των επισκεπτών.

Στον φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου, μπορεί κανείς να διαβάσει το βιβλίο του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του ή μπορεί να δει τηλεόραση. Από το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ μπορεί να προμηθευτεί τον καφέ του ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα ή να γευτεί ένα νόστιμο σάντουιτς. Εκτός από τον εσωτερικό χώρο μπορεί  να κάτσει και στα τραπέζια που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο κι έχουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα αλλά και θέα στα γήπεδα τένις το Ομίλου.

Επίσης στην πιο φωτεινή γωνιά του εντευκτηρίου μπορεί κανείς να δει τα τρόπαια και τα μετάλλια που έχουν κατά καιρούς κατακτήσει οι ομάδες και οι αθλητές του Ομίλου μας τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε ειδική βιτρίνα.

Το εντευκτήριο του ΑΝΟΓ διατίθεται για εκδηλώσεις όπως Παιδικά πάρτι, Cocktail, Εορταστικά δείπνα, Πάρτι βαφτίσεων κ.ά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την
Γραμματεία του ΑΝΟΓ στα τηλέφωνα : 210 210-8944913,4