Πολύ μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΑΝΟΓ στην τελική φάση του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.

Τα κορίτσια του Π. Δουδέση έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν τα κατάφεραν για 34 δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό προκειμένου να διαμορφώσει το 13-13 σε 15-13 στην διάρκεια του τελευταίου λεπτού του αγώνα.

Η πορεία του ΑΝΟΓ ήταν ονειρεμένη.
Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους τα Χανιά, την Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, πέτυχε 3 νίκες κατακτώντας την 1η θέση.
Στον ημιτελικό ο Πανιώνιος αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση και στον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ έγινε τρομερή μάχη, με τελική νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
O ΑΝΟΓ αν και βρέθηκε πίσω με 3 γκολ (8-5), κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να προηγηθεί με 10-9 και 11-10. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε και η τελευταία περίοδος ξεκίνησε ισόπαλη. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς στο τέλος και με 2 γκολ στα τελευταία 34″ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα του ΑΝΟΓ σε αυτή την τελική φάση ήταν τα ακόλουθα:

ΑΝΟΓ – ΝΟΒ 14-5
ΑΝΟΓ – Χανιά 12-6
Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ 11-12
Ημιτελικός: ΑΝΟΓ – Πανιώνιος 19-8

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 15-13

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 3-6, 4-2.

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Σάλεχ, Κουσαντά, Χρονοπούλου, Μπίκου 3, Φλώρου, Παρασκευοπούλου Ε., Καλλία, Χρησταλά, Χριστοφορίδου 1, Μαρίνου 4, Παρασκευοπούλου Η. 3, Κοντογουλίδου 4, Κόκκουρα, Λιάκα, Προδρομίτη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Δουδέσης): Ηλιακοπούλου, Βόγκα 1, Μπουλούκη, Οικονόμου 5, Κίτσου, Μαραγκού 2, Κλαψιάνου 3, Βάλβη 1, Σαλταμανίκα,  Κεχαγιόγλου 1, Κλούκινα, Κισσούδη, Παγουλάτου, Σταυρίδου, Καρέλλι.

Διαιτητές: Βότσικας, Παντελής