Στο τελευταίο του Ευρωπαικό παιχνίδι για το 2023 ο ΑΝΟΓ iRepair  πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση παρά το τελικό αποτέλεσμα .

Αν και  ήταν μουδιασμένο το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τις παίχτριες του Αργύρη Θεοδορώπουλου μπόρεσαν γρήγορα να το ισορροπήσουν και με όπλο τους την ολοένα και πιο βελτιωμένη άμυνα κατάφεραν να ισοφαρρήσουν πριν το ημίχρονο σε 5-5 , με  ένα τέρμα- σπάνιο για τα δεδομένα της υδατοσφαίρισης – της Καρύτσα από το ένα τέρμα στο άλλο.

Στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, η Λιλ σκόραρε εκ νέου από την περιφέρεια για το 7-6 και εν συνεχεία για το 8-6, με ασίστ της Μπόβαλη, μπαίνοντας πολύ δυνατά στην τελευταία περίοδο. Λίγο μετά, ύστερα από χαμένο τετ α τετ, η Λιλ αξιοποίησε κόντρα 3/2 για το 9-6. Ο ΑΝΟΓ συνέχισε να προσπαθεί και μείωσε σε 9-7 και από το φουνταριστό σε 9-8 στο 2:15. Στα 33 δευτερόλεπτα, ο ΑΝΟΓ είχε δοκάρι και παραλίγο να ισοφαρίσει τον αγώνα, ενώ στα 6” η Καρύτσα παραχώρησε κόρνερ σε εντυπωσιακό γυριστό.

 

ΛΙΛ (ΓΑΛΛΙΑ)- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ iRepair 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1,2-4, 3-2

ΛΙΛ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Τα τέρματα σημείωσαν οι Κορντοσκάγια 3, Έμα Βερνό 2, Χέρτζκα 2, Φράι 1, Ελένη Μπόβαλη 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα 1, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 1, Ο’Ράιλι, Φουντωτού 4, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα.