Μια μόνο χρονιά έμεινε εκτός 4αδας η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ και επέστρεψε φέτος στα γνωστά της λημέρια.

Τα κορίτσια μας πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση χθες στο Ηράκλειο, απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου και κέρδισαν 10-6, εξασφαλίζοντας την 2η θέση του ομίλου 3-6, που σημαίνει πρόκριση στα πλέι οφ και στην 4αδα της Α1.

Ο χθεσινός αγώνας ήταν ντέρμπι στο 1ο ημίχρονο. Ο ΑΝΟΓ έλεγχε βέβαια το ματς και προηγήθηκε 2-1 στο τέλος της 1ης περιόδου και 3-1 στην αρχή της 2ης. Το Ρέθυμνο κατάφερε να παίξει καλά στην συνέχεια και ισοφάρισε στο ημίχρονο σε 3-3.
Ομως ο ΑΝΟΓ ήταν απολαυστικός στην 3η περίοδο. Μέσα σε λιγότερο από 3′ πήγε το σκορ στο 6-3 κι εκεί κάπου τέλειωσαν όλα. Το Ρέθυμνο απλά παρακολουθούσε την ομάδα μας που ανέβασε τον δείκτη και στο +4 (8-4 και 9-5), αλλά και στο +5 στην αρχή της 4ης περιόδου (10-5).
Στο φύλλο αγώνος γράφτηκε ο προπονητής της ομάδας Ορέστης Σαλάχας για διαμαρτυρία και θα χάσει την επόμενη αγωνιστική με τον Νηρέα Χαλανδρίου, η οποία δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 2-1 , 2-6 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Συριανόγλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 1, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Φραγκελάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Παναγιωτάκη, Σολανάκη, Καριπίδου Η., Λιμπιτάκη, Καραγιάννη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη 2, Μαμόγλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 3, Καρίτσα

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

Η βαθμολογία μετά από 5 αγώνες (απομένει ακόμα 1 αγωνιστική):

  1. Εθνικός 15
  2. ΑΝΟΓ 9
  3. Ρέθυμνο 6
  4. Νηρέας Χαλανδρίου 0