Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ στον σημερινό αγώνα της για το πρωτάθλημα απέναντι στην αντίστοιχη του Πανιωνίου.
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, αλλά ο ΑΝΟΓ αντέδρασε στην συνέχεια παίρνοντας προβάδισμα στο ημίχρονο.
Η συνέχεια ήταν καλύτερη για τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα που έλεγχαν το ματς και απειλήθηκαν μόνο στο τέλος όταν ο Πανιώνιος μείωσε σε 11-10 και 12-11. Το γκολ της Φουντωτού 1.34 πριν την λήξη, ουσιαστικά έδωσε τέλος στα όνειρα του Πανιωνίου για θετικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του ΑΝΟΓ Ορέστης Σαλάχας, αποβλήθηκε στα μέσα της τελευταίας περιόδου για διαμαρτυρία και δεν θα είναι στον πάγκο στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-11

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 4-3, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 2, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 1, Κόλλια, Ε. Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού 4, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Π. Γκίλλα, Ο. Αντωνιάδη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (προπονητής Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 3, Πουστινίκοβα 4, Αποστολίδου 1, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα 1, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού 1, Βαζαίου, Μήτσου, Ξανθοπούλου.

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Θωμάς