Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και ο ΑΝΟΓ I-Repair αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.
Ο αγώνας δεν ήταν καθόλου εύκολος για τα κορίτσια του Αργ. Θεοδωρόπουλου. Ο ΠΑΟΚ και πέρυσι είχε κάνει την ζημιά στον ΑΝΟΓ, παίρνοντας ισοπαλία. Φέτος όμως ο ΑΝΟΓ I-Repair ήταν “υποψιασμένος”.

Μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ που του έδωσε προβάδισμα ενός γκολ στην 1η περίοδο (3-2), τα πράγματα άλλαξαν στην συνέχεια. Ο ΑΝΟΓ I-Repair πήρε μπροστά και πέρασε στο ημίχρονο με 6-4. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αποφασισμένος και αντέδρασε, μειώνοντας στο γκολ. Και πάλι όμως η ομάδα μας με σερί 3-0 μέχρι το μέσον της τελευταίας περιόδου ανέβασε την διαφορά στα 4 (11-7), εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη (12-10 το τελικό σκορ)

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I Repair 10-12

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-2, 3-4

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 1, Ταυρίδου, Ντάσιου 3, Γραικού, Γιαμπασάκου, Φραγκιά, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου 4, Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Καλλία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία 3, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 2, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι 1, Φουντωτού, Πιοβάν 2, Κουρέτα 3, Τσιάρα.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Αγγελίδης