Μεγάλο παιχνίδι χθες στο κολυμβητήριο της Χωράφας για τους παίχτες του Γιώργου Παπαδόπουλου που κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του Περιστερίου και να μπούνε ξανά στην μάχη της τετράδας.

Με όπλο την συγκέντρωση στην άμυνα και έναν εξαιρετικό Κουρούβανη κάτω από τα δοκάρια η ομάδα κατάφερε να κοντρολάρει τον ρυθμό του Περιστερίου , να ελέγξει τις επιθετικές κόντρες του αντιπάλου και με προσεχτικές επιλογές στην επίθεση να ισοφαρίσει γρήγορα στο πρώτο οχτάλεπτο.

Από εκεί και πέρα με ομαδικές ενέργειες πήρε το προβάδισμα και δεν κοίταξε ποτέ πίσω με Ηλιόπουλο και Πούρο να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι στην επίθεση και  να παίρνουν από το χέρι την Γλυφάδα και να την οδηγούν στην εκτός έδρας νίκη.

 

 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-11

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-4, 3-3, 3-3.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ( Κώστας Λούδης ) : Aναγνώστου , Μπιτσάκος 1 , Παπαδημητρίου 1, Πρέκας , Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης , Αndzic , Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1 , Τοράκης 1 , Μπιτσάκος Χρ , Holland , Μαστρογιαννάκος , Αλευρίδης

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 1, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Θώμογλου, Μιγιούσκοβιτς 1, Θωμογλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 3, Κούκουνας , Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.
Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής