Πολύ μεγάλη εμφάνιση, και σίγουρα την καλύτερη φετινή, πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα του ΑΝΟΓ απέναντι στον Υδραικό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Η ομάδα του Δ. Μάζη, κέρδισε εύκολα με σκορ 14-4 και πλέον φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, μόλις 1 αγωνιστική πριν το τέλος της regular season.

Πλέον ο ΑΝΟΓ εχει 32 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον 4ο Εθνικό. Ομως η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να περάσει στην 4η θέση με νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στα Χανιά. Αυτό θα γίνει επειδή ο Εθνικός παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, οπότε η ήττα είναι δεδομένη.
Ο ΑΝΟΓ περνάει στα πλέι οφ και με ισοπαλία, αφού σε αυτή την περίπτωση πηγαίνει στους 33 βαθμούς. Εκεί μπορεί να φτάσουν και οι Υδραικός και ΠΑΟΚ (παίζουν με Π. Φάληρο και Απόλλωνα αντίστοιχα). Μένει όμως έξω μόνο αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία.

Στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, ο ΑΝΟΓ είναι 6ος. Σε ισοβαθμία με τον Υδραικό ο ΑΝΟΓ είναι 5ος. Σε τριπλή ισοβαθμία, 5ος θα είναι ο Υδραικός, 6ος ο ΠΑΟΚ και 7ος ο ΑΝΟΓ.

Στον χθεσινό αγώνα, ο ΑΝΟΓ ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα. Πήρε μια πολύ καλή διαφορά στο ημίχρονο την οποία συνεχώς ανέβαζε.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-4.

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-2, 5-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περόπουλος 2, Κουτσιαλής 1, Μπραΐμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 2, Παπανικολάου Ν. 4, Γαλάνης, Σαλτέρης, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μάντης, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος.