1 εβδομάδα έμεινε για την τελική φάση των νέων ανδρών και των νέων γυναικών και οι 2 ομάδες του ΑΝΟΓ θα βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τους μετά τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης η οποία ολοκληρώθηκε χθες.

Στις νέες γυναίκες ο ΑΝΟΓ πέτυχε 2 νίκες και υπέστη 2 ήττες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του ομίλου που οδήγησε στα τελικά.
Τα αποτελέσματα των κοριτσιών ήταν τα ακόλουθα:
ΑΝΟΓ – Περιστέρι 17-2
ΝΟΒ – ΑΝΟΓ 16-6
ΑΝΟΓ – Ιωνικός 20-10
Εθνικός – ΑΝΟΓ 15-11
Στα τελικά έχουν προκριθεί, εκτός του ΑΝΟΓ και οι ΝΟΒ, Εθνικός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Αλίμου, ΝΕΠ, ΠΑΟΚ, Χανιά και Ρέθυμνο.

Στους νέους άνδρες, ο ΑΝΟΓ έπαιξε με την φωτιά μετά την ισοπαλία στην 1η αγωνιστική με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Και οι 2 ομάδεςς έφτασαν στην ισοβαθμία και μέτρησε το αποτέλεσμα με τον νικητή του ομίλου, τον Πανιώνιο. Ο ΑΝΟΓ ηττήθηκε με 3 γκολ διαφορά (11-8) και ο Νηρέας με 4 (9-5), οπότε η ομάδα του Μ. Κάσδαγλη ήταν καλύτερη και πήρε το 2ο εισιτήριο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
Νηρέας Χαλ – ΑΝΟΓ 8-8
ΑΝΟΓ – Εθνικός 17-6
Χίος – ΑΝΟΓ 6-13
ΑΝΟΓ – Πανιώνιος 8-11
Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι ακόλουθες ομάδες: Περιστέρι, Χανιά, ΠΑΟ, Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, ΝΟΠ, Πανιώνιος, ΑΝΟΓ.

Η τελική φάση των νέων γυναικών ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη 28/4 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1/5, ενώ η αντίστοιχη των νέων ανδρών ξεκινάει την Παρασκευή 29/4 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1/5.