Με τα μποφόρ καλά να κρατούν, η ανδρική ομάδα του ΑΝΟΓ υποδέχτηκε στο “Αντ. Δημητρόπουλος” το Π. Φάληρο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη του ομίλου.

Ολος ο κόσμος περίμενε ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά μόνο τέτοιο δεν είδε. Οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη έπαιξαν πολύ καλά πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν πολύ εύκολα.

Ο αγώνας διεξήχθη με φοβερό αέρα. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για τις 2 ομάδες. Ομως, ο ΑΝΟΓ, με πολύ διάθεση και τρομερό πάθος, πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς. Προηγήθηκε 4-0 και 7-1 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα και στην επίθεση είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μιγιούσκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος σκόραρε πολύ (7 φορές) και οδήγησε τον ΑΝΟΓ στην μεγάλη νίκη.
Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη, οι 2 ομάδες ήταν ισόβαθμες στην 5η θέση του ομίλου, εκεί που παρέμεινε πλέον ο ΑΝΟΓ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 11-3

Οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-1, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 7, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν 1, Καλής, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 1, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Τσαχιλίδης, Τσαγκάρης, Μητράκης, Κοντονής, Κόκκινος.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπουδραμής