4η αγωνιστική είχαμε χθες για την Α1 των ανδρών και ο ΑΝΟΓ φιλοξενήθηκε από τον Απόλλωνα στο Σεράφειο κολυμβητήριο.

Φαβορί ήταν οι γηπεδούχοι και το έδειξαν μέσα στο νερό, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Ο ΑΝΟΓ πολύ καλά στημένος στην αρχή του αγώνα με τον Ηλιόπουλο στο τέρμα να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, κόντραρε τον Απόλλωνα. Ηταν κοντά στο σκορ, αλλά κάποια λάθη έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα 2 τερμάτων στο ημίχρονο μετατρέποντας το 3-3 σε 5-3.
Το 2ο ημίχρονο ήταν κακό για τον ΑΝΟΓ. Το ματς ξέφυγε χάρη στα πολύ γρήγορα σουτ με την μια των Απολλωνιστών, τα οποία η άμυνα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Το 11-5 της 3ης περιόδου φάνηκε να τελειώνει ουσιαστικά το ματς και αυτό να αποκτά ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΑΝΟΓ δεν πήγε καθόλου καλά στο 2ο ημίχρονο, χάνοντας μάλιστα και 1 τετ α τετ αλλά και 1 πέναλτι. Το τελικό 16-6 σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 16-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 6-2, 5-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 2, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Θώμογλου, Μιγιούσκοβιτς, Τσαταλιός 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος.
Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής