Ξεκίνησαν χθες οι ημιτελικοί των πλέι οφ της Α1 των γυναικών και ο ΑΝΟΓ I-Repair φιλοξενήθηκε στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό.

Μεγάλο φαβορί για την νίκη ήταν ο Ολυμπιακός και το απέδειξε μέσα στο νερό. Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν, αλλά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή με 3 ποινές την Τίνας Κοντογιάννη στα μέσα της 2ης περιόδου. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από το 1ο ημίχρονο και το διατήρησε μέχρι το τέλος.

Ο 2ος αγώνας της σειράς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Αντ. Δημητρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 11-6

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα 1, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη 1, Δρακωτού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Άντυ Μελιδώνη): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου 1, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Αδάμη.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μαρκοπούλου

 

Ο έτερος ημιτελικός έληξε με μεγάλη νικήτρια την Βουλιαγμένη με σκορ 14-13 επί του Εθνικού. Και σε αυτή την σειρά, ο 2ος ημιτελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον Πειραιά.