1′ ήταν αρκετό για να κρίνει τον χθεσινό αγώνα του ΑΝΟΓ στην Πάντοβα με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Τα κορίτσια του Ορ. Σαλάχα, έπεσαν μαχόμενα, παίζοντας για μια ακόμα φορά πολύ καλά. Ομως το τελευταίο λεπτό της τρίτης περιόδου ήταν καταστροφικό για την ομάδα.
Ο ΑΝΟΓ είχε καταφέρει να μειώσει σε 9-7 και ουσιαστικά να ξαναμπεί στο ματς, αλλά οι Ιταλίδες εκμεταλλεύτηκαν την απειρία της ομάδας, και πριν ολοκληρωθεί η περίοδος ανέβασαν την διαφορά στα 5 γκολ (12-7)!
Παρόλα αυτά, τα κορίτσια πάλεψαν στην τελευταία περίοδο, μείωσαν και πάλι, αλλά η Πάντοβα είναι πολύ έμπειρη ομάδα και κράτησε την νίκη μάλλον εύκολα. Τελικό σκορ 14-10.
Η Ελληνική ομάδα δεν πήγε καλά αμυντικά (τα 14 γκολ το αποδεικνύουν), αλλά δούλεψε πολύ καλά στην επίθεση. Κέρδισε πολλές ποινές, αλλά στην παίκτρια παραπάνω το ποσοστό ήταν χαμηλό (4/13). Από την Ιταλική πλευρά, η Μπορίσοβα ήταν πολύ καλή. Σκόραρε 5 φορές και γενικά έπαιξε εξαιρετικά.
Με δεδομένη την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι, ανάμεσα σε Κίρισι και Μεντιτεράνι, ο ΑΝΟΓ έχασε κάθε ελπίδα για την πρόκριση και σήμερα θα παλέψει με την Ισπανική ομάδα για την 1η νίκη.