Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄γυναικών χθες με τα κορίτσια του ΑΝΟΓ να υποδέχονται τα αντίστοιχα του Εθνικού στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Το παιχνιδι, όπως αναμενόταν, ήταν ντέρμπι. Οι 2 ομάδες μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Ο ΑΝΟΓ με την Κοντογιάννη σε μεγάλη ημέρα, κατάφερε να προηγηθεί στα μέσα της 2ης περιόδου ακόμα και με 2 γκολ διαφορά (7-5). Ο Εθνικός αντέδρασε και με δικό του σερί 3-0 πέρασε μπροστά 8-7 αλλά η Κοντογιάννη με πέναλτι σε νεκρό χρόνο ισοφάρισε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 8-8. Στην 3η περίοδο είχαμε ίδιες αντιδράσεις και από τις 2 ομάδες. Το 10-10 της 3ης περιόδου, προμήνυε πολύ μεγάλη μάχη στην συνεχεια. Ομως η 3η ποινή της Γρηγοροπούλου, άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ορέστης Σαλάχας, υποχρεώθηκε να αλλάξει τον τρόπο ανάπτυξης. Συγχρόνως, ο Εθνικός, με κορυφαία την τερματοφύλακά του Σωτηρέλη, κατάφερε να παίξει πολύ καλύτερα στην άμυνα. Αποτέλεσμα των πιο πάνω ήταν ένα ακόμα σερί 3-0 για τον Εθνικό, τοόποίομ καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 10-13

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-4, 2-3, 0-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Π. Γκίλλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 7, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πεττα 2, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκατζιά 1, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου – Δαμιανάκης