Ξεκίνημα του 2ου γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών με το μεγάλο ντέρμπι στην Βουλιαγμένη ανάμεσα στον ΝΟΒ και τον ΑΝΟΓ I-Repair.
Ο αγώνας διεξήχθη νωρίτερα επειδή η Βουλιαγμένη αγωνίζεται το Π-Σ-Κ στην 2η φάση του Γιούρο Καπ.

Οι παίκτριες του Θ. Ανδρεάκου ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς και πήραν προβάδισμα 3-1. Ο ΝΟΒ αντέδρασε και ισοφάρισε 4-4 αλλά το ματς πήγε και πάλι προς τις φιλοξενούμενες που ξαναπήραν διαφορά 2 τερμάτων με την 3η περίοδο να ολοκληρώνβεται 7-6. Στην 4η περίοδο όμως το επιμέρους 4-1 διαμόρφωσε το τελικό 10-8 που λογικά δίνει στον ΝΟΒ την 2η θέση (κι άς είναι ακόμα πολύ νωρίς), με τον ΑΝΟΓ I-Repair να βάζει στόχο την 3η.
Ο Θ. Ανδρεάκος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα 3 περίπου λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου, διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 10-8

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 2-3, 4-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα,  Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 5, Ντούλη, Ράιτ, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 3, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 4, Τσιάρα, Κακαϊδη, Αδάμη

Διαιτητές: Μοίραλης, Κωνσταντινίδης