Πολύ μεγάλη ημέρα είναι η σημερινή για την γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ I-Repair.
Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου βρίσκονατι από χθες ήδη στην Κατάνια για τον 2ο προημιτελικό του τσάμπιονς λιγκ των γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική Οριζόντε.

Πρόκειται για την ρεβάνς του αγώνα που διεξήχθη πριν από 15 περίπου ημέρες και στον οποίο η Οριζόντε είχε βγει νικήτρια με 13-14.
Τότε, τα κορίτσια μας δεν είχαν ξεκινήσει καθόλου καλά. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6 γκολ διαφορά (4-10), αλλά με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς κι έφτασαν μια ανάσα πριν το θετικό αποτέλεσμα.
Αυτή η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου, δίνει αυτοπεποίθηση στα κορίτσια, που αναμένεται να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της LEN.