Με πολύ μεγάλα παιχνίδια ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ, η διοργάνωση με την επωνυμία: 1ο ετήσιο τουρνουά προμίνι.
Το συγκεκριμένο τουρνουά ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο και συμμετείχαν 12 ομάδες. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αλμα κλαμπ και ήταν εβδομαδιαίοι. Οι 12 ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους όλοι με όλους, αλλά κάπου εκεί το τουρνουά λόγω της Πανδημίας σταμάτησε.

Από την στιγμή που πλέον άνοιξε ο χώρος του πόλο και για τα μικρά παιδιά, αποφασίστηκε η συνέχιση των αγώνων. Τις καθημερινές τα βράδυα στο Αλμα κλαμπ και τα Σαββατοκύριακα στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ.

Ο ΑΝΟΓ, από την αρχή της διοργάνωσης, έδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε μέχρι το τέλος.
Η πρόκριση στα ημιτελικά ήρθε έυκολα με νίκη επί του Εθνικού και στην συνέχεια απέναντι στην ομάδα του Νάσου Ηρειώτη βρέθηκε η Ηλιούπολη. Το τελικό 7-3 οδήγησε τον ΑΝΟΓ στον μεγάλο τελικό του τουρνουά, εκεί όπου βρέθηκε και το Καλαμάκι που επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 6-4.

Στον μεγάλο τελικό, τα παιδιά και των 2 ομάδων ήταν αγχωμένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σκορ στην 1η περίοδο. Στην συνέχεια όμως, ο ΑΝΟΓ κατάφερε να πάρει προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος (3-1, 4-2, 5-3). Το τελικό 5-3 πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους μικρούς που αγκαλιασμένοι με τους αντιπάλους τους, έβγαλαν ένα σωρό φωτογραφίες, μέχρι να πάρουν το κύπελλο και να πέσουν για τα πανηγύρια στο νερό.

Για την ιστορία, στην 3η θέση τερμάτισε ο Νηρέας Χαλανδρίου που κέρδισε 7-3 την Ηλιούπολη.