Μέλη του ΑΝΟΓ

Ο ΑΝΟΓ υποδέχεται και φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά και τους γονείς του που επιλέγουν τον Όμιλό μας για να μυηθούν στα μυστικά του Αθλητισμού και όσοι το επιλέξουν και αυτά του Πρωταθλητισμού.

Ο πιο ισχυρός κινητήριος μοχλός όλου του μηχανισμού στήριξης για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του Ομίλου μας είναι τα μέλη του. Περισσότερα από 600 μέλη-φίλοι του ΑΝΟΓ αποτελούν τον πυρήνα ενέργειας του οικοδομήματος που κοσμεί όχι μόνο τα Νότα Προάστια αλλά και ολόκληρη την Αθλητική Ελλάδα.

Αυτή η μεγάλη οικογένεια του ΑΝΟΓ συνεχώς μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνει η δύναμη του Ομίλου μας , η λάμψη αλλά και το έργο που επιτελεί η ισχυρή ομάδα μας.

 

Προϋποθέσεις εγγραφής μέλους – Υποχρεώσεις

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Μαζί με την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης που μπορεί να προμηθευτεί ο καθένας από την Γραμματεία του Ομίλου χρειάζεται η συστατική επιστολή δυο παλαιότερων μελών ή ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από εκεί και πέρα η αίτηση εγκρίνεται από το ΔΣ και προχωράει η εγγραφή. Το νέο μέλος του ΑΝΟΓ υποχρεούται να σέβεται το καταστατικό του Ομίλου και να είναι συνεπής  κάθε χρόνο την ετήσια συνδρομή που έχει αποφασίσει για όλα τα μέλη η Διοίκηση.

 

Προνόμια

Σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΑΝΟΓ παρέχεται έκπτωση στις μηνιαίες συνδρομές των  παιδιών τους που παρακολουθούν κάποιο από τα αθλητική τμήματα του Ομίλου.

Επίσης έκπτωση έχουν και τα ίδια τα μέλη του ΑΝΟΓ για την χρήση του κολυμβητηρίου αλλά και την ενοικίαση των γηπέδων τένις.

Το αμέσως επόμενο διάστημα σε όλα τα μέλη του ΑΝΟΓ θα χορηγηθεί ειδική κάρτα προνομίων για πολλές εμπορικές επιχειρήσεις της Γλυφάδας  και όχι μόνο . Αναμείνατε τις ανακοινώσεις.