Ολοκληρώθηκε στην Παλιαά Φώκαια το Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist στο οποίο συμμετείχε και ο ΑΝΟΓ με ιδιαίτερη επιτυχία.
Για 2η συνεχόμενη χρονιά η κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος πήγε στον Κωνσταντίνο Πορτοσαλτε.
Ο πρωταθλητής μας πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα, αφού γίνεται μόλις ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία του θεσμού που κατακτά 2 χρονιές τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία.
Σε ένα πρωτάθλημα με φινάλε βγαλμένο από τανια του Χιτσκοκ, ο Κωνσταντίνος έκλεψε στην τελευταία κούρσα τον τίτλο από τους αντιπάλους του αφήνοντας στην 2η θέση τον Βουγιούκα του ΝΟΚ στην 3η τον Χατζινα του ΝΟ Αίγινας και στην 4η τον συναθλητη του Κουκούδη Βασίλη.
Φοβερή εμφάνιση όμως και από τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, με τον Μανώλη Βομβυλα την 10η θέση και τον Ιάσωνα Παναγοπουλο την 11η θέση. Τέλος οι νεαροί μας Δαλμήρας Δημήτρης και Τάσσος Τουρλής κατέλαβαν την 30η και 64η θέση αντίστοιχα.
Στα κορίτσια η Νεφέλη Ποδιάδη με εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 6η θέση ενώ η Χριστίνα Τόμπρα την 15η αποκομίζοντας τεράστια εμπειρία για την επόμενη χρονιά.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιάς Φώκαιας συμμετείχαν 112 Αγόρια και 68 κορίτσια.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας Χρήστο Χιονά και Νικήτα Κεχαγιόγλου.