Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Optimist U16 ο Μανώλης Βομβυλας που κλείνει την σαιζόν 21-22 με ακόμα μια επιτυχία. 

Αν και το ξεκίνημα του Μανώλη δεν ήταν το καλύτερο δυνατό ο αθλητής μας  κούρσα με κούρσα σκαρφάλωνε συνεχώς στην γενική κατάταξη καταλήγοντας στην 2η θέση πριν το ξεκίνημα της τελευταίας ιστιοδρομίας  στην οποία και δεν  αγωνίστηκε  καθώς είχε μεγάλη βαθμολογική απόσταση από την Τρίτη θέση και ένα ενδεχόμενο τρίτο σφύριγμα από τους κριτές θα τον έβγαζε εκτός μεταλλίων.  

Ο Μανωλης πλέον ανήκει σε μια μικρή μερίδα αθλητών που έχουν κατακτήσει  2 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα Optimist U16. 

Στην κατηγορία των αγοριών, ξεχώρισε όμως με την εμφάνιση του και ο Αλέξανδρος Απειρανθίτης  που για λίγο βρέθηκε εκτός μεταλλίων τερματίζοντας στην 7η θέση. 

Στα κορίτσια η Χριστίνα Τόμπρα κατέλαβε την 9η θέση επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία με στόχο μια διάκριση στην ερχόμενη σαιζόν. 

Οι αθλητές μας πλέον ετοιμάζονται για την νέα αγωνιστική σαιζόν  με προπονητικό camp που ξεκινά την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις μας με την συμμετοχή Αθλητών από την Δανία και το Χονγκ Κονγκ. 

Αναλυτικά 

Αγόρια (120 Συμμετοχές)

2ος Μανώλης Βομβύλας

7ος  Αλέξανδρος Απειρανθίτης

25ος Φίλιππος Πορτοσάλτε

37ος Τάσσος Τουρλής

61ος Ορέστης Δημόπουλος

Κορίτσια  (60 Συμμετοχές)

9η Τόμπρα Χριστίνα

Προπονητής 

Κεχαγιόγλου Νικήτας

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθει  5-9/10 στο Athens International Sailing Center.