Σημαντική εκτός έδρας πέτυχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας καθώς επικράτησε με 8-7 του  Πανιώνιου για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Έτσι η διακοπή θα βρει μόνες πλέον στην 5η θέση το σύνολο του Αργύρη Θεοδωρόπουλου.

 

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τα κορίτσια του ΑΝΟΓ iRepair που κατάφεραν με πάρα πολύ καλές άμυνες σε λιγότερο και στα ίσα να προηγηθούν στο ημίχρονο  1-4 !!

Παρόλη την αντεπίθεση του Πανιωνίου που μέιωσε στην αρχή σε 4-5,  οι παίχτριες του ΑΝΟΓ iRepair κατάφερναν με καθαρό μυαλό και λύσεις στην επίθεση να επαναφέρουν τον δείκτη του σκορ στο 7-4.  Το παιχνίδι ξαναέγινε ντέρμπι (6-7) με το τέταρτο προσωπικό τέρμα της Κώτσια αλλά η Φουντωτού πετυχαίνοντας το 3ο της προωπικό τέρμα έδωσε εκ νέου απόσταση ασφαλείας με τον τελικό δείκτη του σκορ να ολοκληρώνεται στο 7-8.

 

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 3-2, 3-2

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Ασκεβ, Κουσκουλή, Λαμπροπούλου, Πόλιακ, Κοτσάφτη – Απέργη 1, Μαστρόκαλλου, Κελαδίτη, Λούδη Ευγ., Κώτσια 5, Ελένη Πάτερου 1, Δήμητρα Παπαναστασίου, Δουλή, Κάτσιου, Μουζή, Ανδρον. Καραγιάννη

ΑΝΟ Γλυφάδας I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Λούδη Αν., Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’ Ράιλι 2, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σταυρίδου