Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, ανάμεσα στα Χανιά και τον ΑΝΟΓ.
Ο αγώνας διεξήχθη στο κολυμβητήριο των Χανίων και η ομάδα του Γ. Κατρουζανάκη πέτυχε μια μεγάλη νίκη με σκορ 9-8, παίρνοντας ακόμα 3 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τον ΑΝΟΓ που προηγήθηκε στην 1η περίοδο με 4-2.
Το σκορ άνοιξε ο Μιγιούσκοβιτς. Τα Χανιά ισοφάρισαν αλλά ο ΑΝΟΓ πέτυχε ένα μικρό σερί 3-0 με σκόρερς τους Τσαταλιό, Ηλιόπουλο και Μπομπό και έφτασαν το σκορ στο 1-4. Τα Χανιά στο τελευταίο λεπτό της περιόδου μείωσαν σε 2-4.
Στην 2η περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ο ΑΝΟΓ κρατούσε σταθερά το προβάδισμα ανάμεσα στα 2 και τα 3 γκολ. Το 2-5 πέτυχε ο Ναγκλ, μείωσαν τα Χανιά με τον Τσιστράκη σε 3-5, ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-6 και τα Χανιά μείωσαν και πάλι σε 4-6 με νέο γκολ του Τσιστράκη.
Η 3η περίοδος δεν ήταν καλή επιθετικά για τον ΑΝΟΓ που δεν σκόραρε καθόλου. Τα Χανιά λοιπόν βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 6-6 5.51 πριν το τέλος της περιόδου. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι την έναρξη της τελευταίας περιόδου.
Στην τελευταία περίοδο το σερί έφτασε στο 4-0, και τα Χανιά πήραν προβάδισμα με 7-6.
Ο ΑΝΟΓ πέτυτχε γκολ με τον Τσαταλιό κι ισοφάρισε 7-7. Το γκολ ήρθε μετά από 14′.
Τα Χανιά ξαναπήραν προβάδισμα με 8-7, αλλά ο ΑΝΟΓ ισοφάρισε 8-8 περίπου στην μέση της περιόδου. Η άμυνα πάντως ουσιαστικά ήταν αυτή που έδωσε την νίκη, αφού στα 4.35 που απέμεναν για την λήξη, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ξανά. Μάλιστα η νίκη ήρθε με πέναλτι του Μιγιούσκοβιτς, 3.02 πριν το τέλος. Στην συνέχεια υπήρξε διπλή αποβολή (Μιγιούσκοβιτς και Αποστολάκη), ενώ τα Χανιά έπαιξαν με παίκτη παραπάνω στα τελευταία 30″ αλλά δεν ισοφάρισαν.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οτι ο ΑΝΟΓ κέρδισε μόλις 3 ποινές σε όλο το ματς, έχοντας 1/2 στο παραπάνω και 1/1 πέναλτι.
Τα Χανιά κέρδισαν 11 αποβολές έχοντας στο δικό τους παραπάνω 4/11.
Αξίζει να σημειωθεί οτι στο 8-8 τα Χανιά κέρδισαν διπλή αποβολή αλλά δεν σκόραραν.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Α.Ν.Ο.Γ  8-9 (2-4, 2-2, 2-0, 2-3)

Σκόρερς:
Χανιά: Τσιστράκης 2, Παζαίτης 1, Παππάς 1, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 1, Γκουσάροφ 1 και Μαζοκοπάκης 1.
ΑΝΟΓ: Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 2, Μπομπός 1, Ηλιόπουλος 1, Ναγκλ 1, Παπαγεωργίου 1 και Βαλλιανάτος 1.