Εν μέσω κορονοιού και κακών καιρικών συνθηκών, ολοκληρώθηκε σε πολλούς ομίλους η 2η φάση των πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων.

Στις νεάνιδες, ο ΑΝΟΓ έδειξε ότι φέτος θα διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, ένα μετάλλιο στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Στον όμιλο των Ιλισσίων, ο οποίος ολοκληρώθηκε κανονικά, ο ΑΝΟΓ έδειξε τα δόντια του. Πέτυχε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα κορίτσια του Π. Δουδέση, κέρδισαν εύκολα την Ηλιούπολη με 24-2 και τον Ηλυσιακό με 16-4. Στον σημαντικότερο αγώνα του ομίλου απέναντι στον ΝΟΒ, ο ΑΝΟΓ κέρδισε καθαρά με σκορ 8-4, παίρνοντας από το ξεκίνημα το προβάδισμα. Με εξαιρετική άμυνα, οι Γλυφαδιώτισσες κέρδισαν τις εντυπώσεις και απέδειξαν ότι φέτος πάνε για μεγάλα πράγματα. Μάλιστα, στον συγκεκιμένο αγώνα, ο ΑΝΟΓ έχασε και 2 πέναλτι.
Μαζί με τον ΑΝΟΓ, προκρίθηκαν στην 3η φάση ο ΝΟΒ και ο Ηλυσιακός.

Ανάμεσα μάλιστα στα 2 παιχνίδια, δόθηκε ο “κουμπαράς” που είχε ανοιχθεί για τους Γιατρούς χωρίς σύνορα και από τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στον όμιλο.

Οι έφηβοι αντίθετα από τις νεάνιδες, δεν αγωνίστηκαν στον δικό τους όμιλο, λόγω της πανδημίας. Τα παιδιά του Μ. Κάσδαγλη, προσβλήθηκαν από τον κορωνοιό και λογικό ήταν η ΚΟΕ να αναβάλλει τα παιχνίδια τους. Και όπως φαίνεται, πάει για αναβολή και ο όμιλος της 2ης φάσης των νέων ανδρών, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 4/1.