Μετά από 3,5 μήνες, οι αθλητές και οι αθλήτριες του πόλο, θα ξαναβάλουν τα καλά τους και θα ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους που είχαν μείνει στην μέση λόγω της πανδημίας του κορονοιού.

Η ΚΟΕ, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε την συνέχιση των πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, έστω και με λιγότερα παιχνίδια.

Αυτή λοιπόν την εβδομάδα ξεκινάει η Α1 των ανδρών, το παιδικό πρωτάθλημα και η Α1 των γυναικών.

Ο ΑΝΟΓ έχει φυσικά συμμετοχή και στις 3 διοργανώσεις.
Αναλυτικά:

Α1 ανδρών
Απομένουν 4 αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο ΑΝΟΓ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, 2 πίσω από τον Εθνικό και 1 μπροστά από το Π. Φάληρο, που έχει όμως κι έναν αγώνα λιγότερο.
Η ομάδα του Δ. Μάζη θα παίξει τα 3 από τα 4 παιχνίδια, αφού αυτό στα Χανιά δεν θα διεξαχθεί μετά την απόφαση των Χανίων να μην συνεχίσουν.
Αρχή θα γίνει στο Γουδή το Σάββατο, απέναντι στον ΠΑΟ. Θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Χίο στο Αντ. Δημητρόπουλος κι εκεί θα διεξαχθεί και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά πλει οφ (η ΚΟΕ περιμένει να δει τι θα αποφασίσουν οι ομάδες για την τελική αυτή φάση του πρωταθλήματος με τις πιθανότητες να δείχνουν ότι τα πλει οφ θα διεξαχθούν κανονικά), όμως θα έχει κάποιες πολύ σημαντικές απώλειες, αφού δεν βρίσκονται στην Ελλάδα οι 2 Αμερικάνοι (αδέλφια Τρας) καθώς και ο Σ. Φωτόπουλος που σταμάτησε το πόλο λόγω εργασίας.
Οι αγώνες και τα ωράρια:
Σάββατο 27/6: Γουδή, ΠΑΟ – ΑΝΟΓ, 20.00
Τετάρτη 1/7: Αντ. Δημητρόπουλος, ΑΝΟΓ – ΧΙΟΣ, 21.00
Τετάρτη 8/7: Αντ, Δημητρόπουλος, ΑΝΟΓ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 21.00

Α1 γυναικών
Εδώ βρισκόμαστε στην 3η φάση του πρωταθλήματος και έχει διεξαχθεί η 1η από τις 10 αγωνιστικές. Η ΚΟΕ αποφάσισε να μην διεξάγει τον 2ο γύρο (5 παιχνίδια), και να ολοκληρωθεί η φάση με τα παιχνίδια του 1ου γύρου. Φυσικά κάποιες ομάδες ευνοούνται, επειδή με τους βασικούς τους αντιπάλους θα τύχει να παίξουν εντός έδρας. Ο επηρεασμός πάντως δεν θα είναι μεγάλος αφού τα ματς είναι όλα (όπως και στους άνδρες), κεκλεισμένων των θυρών.
Ο ΑΝΟΓ δεν αγωνίστηκε στην 1η αγωνιστική (είχε ρεπό), οπότε έχει να παίξει 4 αγώνες, αρχής γενομένης από την Παρασκευή.
Η ΚΟΕ αποφάσισε να διεξάγει μόνο τον τελικό των πλέι οφ και μάλιστα στις 2 νίκες, οπότε οι 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης της φάσης αυτής θα παίξουν για τον τίτλο στην συνέχεια.
Τα παιχνίδια του ΑΝΟΓ είναι τα ακόλουθα:
Παρασκευή 26/6 21.00: Αντ. Δημητρόπουλος, ΑΝΟΓ – Ολυμπιακός
Κυριακή 28/6 21.00: Λαιμός, Βουλιαγμένη – ΑΝΟΓ
Τρίτη 30/6 21.00: Αντ. Δημητρόπουλος, ΑΝΟΓ – Νηρέας Χαλανδρίου
Πέμπτη 2/7 19.30: Πειραιάς, Εθνικός – ΑΝΟΓ

Πρωτάθλημα Παίδων
Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κανονικά διεξάγεται σε 4 φάσεις. Η ΚΟΕ αποφάσισε να διοργανώσει 3 φάσεις, χωρίς να αλλάξει την κλήρωση, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες δήλωσαν συμμετοχή.
Ο ΑΝΟΓ βρίσκεται σε όμιλο των 5 ομάδων από όπου θα προκριθούν στην επόμενη φάση (ημιτελική) οι 3 πρωτοι.
Το πρόγραμμα της ομάδας του Σταύρου Τσαγκόζη είναι το ακόλουθο:
Πέμπτη 25/6: ΑΝΟΓ – Πετρούπολη, 21.00
Σάββατο 27/6: ΠΑΟ – ΑΝΟΓ, 12.00
Κυριακή 28/6: ΑΝΟΓ – Αργυρούπολη, 11.00
Κυριακή 28/6: Νηρέας Γέρακα – ΑΝΟΓ, 18.30
Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αντ. Δημητρόπουλος.