Ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και ο ΑΝΟΓ αγωνίστηκε εκτός έδρας (Γουδή) με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει 5-2 στην 1η περίοδο. Στην συνέχεια, τα πράγματα άλλαξαν. Ο ΑΝΟΓ βελτίωσε την επίθεσή του και ξαναμπήκε στο ματς μειώνοντας 2 φορές την διαφορά στα 2 γκολ (5-3 και 10-8). Μάλιστα, στο 10-8 έχασε ευκαιρία να μειώσει κι άλλο παίζοντας με παίκτη παραπάνω, αλλά όχι μόνο δεν πέτυχε γκολ, αλλά αντίθετα δέχτηκε στην κόντρα το 11-8.
Ο Απόλλων γενικά έλεγξε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και κέρδισε δίκαια με σκορ 17-12, εκμεταλλευόμενος τα λάθη στον παίκτη παραπάνω του ΑΝΟΓ. Σε αυτό τον τομέα, οι παίκτες του Κατρουζανάκη ήταν απρόσεκτοι και στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην άμεση κόντρα του αντιπάλου.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 2 ξένοι της ομάδας. Ο Μπρίκιτς είχε μια πληθωρική παρουσία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας και 2 γκολ, ενώ ο Μιλούσκοβιτς διακρίθηκε στο σκοράρισμα (6 γκολ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-12

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 4-4, 5-3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης ): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κίτσος, Γκουσάροβ 3, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Πούρος, Χατζηκυριακάκης 3, Δουρίδας, Γιαννακόπουλος, Παπαποστόλης, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκινγκ 2, Μιλούσκοβιτς 6, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Γαλάνης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Χατζηγούλας