Δεν τα κατάφεραν στον 1ο τους αγώνα για το Euro Cup τα κορίτσια του ΑΝΟΓ I-Repair απέναντι στην Γαλλική Λιλ, στο κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων στην Βάρη.

Το καταστροφικό 2ο οκτάλεπτο (0-5) ήταν αυτό που φταίει για την ήττα.
Η άμυνα πάντως δεν ήταν καλή, αφού τα 17 γκολ παθητικό είναι πάρα πολλά. Αντίθετα, η επίθεση δούλεψε καλά και ήταν αυτή που έδινε στα κορίτσια του Αργ. Θεοδωρόπουλου ελπίδες για την ανατροπή.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην 1η περίοδο. Οι 2 ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Τελικά το ματς έληξε 4-4.
Στην 2η περίοδο όλα ήταν άσχημα για τον ΑΝΟΓ I-Repair. Η Λιλ εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος και με σερί 5-0 πήγε στο 4-9.
Στην αρχή της 3ης περιόδου, υπήρξε άμεση αντίδραση. Σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό το σκορ με 2 γκολ της Φουντωτού και της Νίνου πήγε στο 6-9. Ομως η άμυνα δεν τα κατάφερνε. Σε κάθε γκολ του ΑΝΟΓ Ι-Repair, υπήρχε απάντηση από την Λιλ. Παρά λοιπόν τα 6 γκολ σε αυτή την περίοδο, η ομ’άδα μας δεν μπόρεσε σε κανέναν σημείο να μιώσει έστω στα 2 γκολ την διαφορά. Το 10-13 έδειχνε απροσπέλαστο εμπόδιο.
Παρόλα αυτά, ο ΑΝΟΓ I-Repair, μείωσε 2 φορές στα 2 (11-13 και 12-14), αλλά η Λιλ συνέχισε να αντιδρά σωστά και το τελικό 14-17 ήταν το τελικό σκορ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I Repair – ΛΙΛ  14-17

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 0-5, 6-4, 4-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I Repair (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 2, Μουστακαρία 2, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 2, Ο’Ράιλι 3, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα.

ΛΙΛ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Ρικρόλ, Ουσάς, Φρι, Κλάπερτον 1, Χάρντι 1, Ε.Βερνό 3, Κορντοσκάϊα 3, Μπόβαλη 1, Ντι Φράγια, Ρομέρο 3, Ρουσσάκη, Μακ Ντάουαλ 5, Λεφέβρ.

Διαιτητές: Πέτικ (Ουγγαρία), Σαπ (Ολλανδία)