Μια πολύ όμορφη γιορτή διοργάνωσε προχθές ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια της κοπής της πίτας του, στην οποία τιμήθηκαν οι περσινοί Παγκόσμιοι πρωταθλητές των εφήβων και των νεανίδων καθώς και πρωταθλητές Ευρώπης των νέων ανδρών.

Στην γιορτή παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και πολλοί Ολυμπιονίκες της σύγχρονης εποχής, ενώ το παρόν έδωσαν ο υπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ.

Οι βραβεύσεις είχαν να κάνουν με τους αθλητές κάτω των 23 ετών που πέτυχαν πολύ μεγάλες διακρίσεις και όπως όλοι πιστευουμε, θα είναι οι επόμενοι Ολυμπιονίκες.


Από τον ΑΝΟΓ βραβεύτηκαν οι χάλκινες Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες Νεανίδων, Ιουλιάννα Κοντονή, Εμμανουέλλα Αρχοντάκη, Αθηνά Γιαννοπούλου (έχει μεταγραφεί στην Βουλιαγμένη φέτος), Ελένη Κανετίδου (είναι φέτος στον Ολυμπιακό), οι πρωταθλητές Ευρώπης νέων ανδρών, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (είναι φέτος στην Γιουγκ), Φώτης Σπηλιόπουλος (φέτος στον Εθνικό), Χαράλαμπος Ρομπόπουλος (φέτος στο Π. Φάληρο) και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των εφήβων Νίκος Παπανικολάου.
Εκτός όμως από αυτούς, τιμήθηκαν και αθλητές που ήρθαν φέτος στον ΑΝΟΓ αλλά πέρυσι έπαιξαν σε άλλες ομάδες, όπως ο Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος (νέοι άνδρες και έφηβοι) και Διονύσης Μπραΐμης (έφηβοι).