Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΚΟΕ 3 κληρώσεις για τις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων παίδων, κορασίδων και νεανίδων στις οποίες συμμετέχει και ο ΑΝΟΓ.

Αναλυτικά:

Παίδες
Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουν 12 ομάδες και ο ΑΝΟΓ κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Αρη Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟ. Οι 2 πρώτοι θα περάσουν στα προημιτελικά. Ο όμιλος του ΑΝΟΓ θα διασταυρωθεί στην συνέχεια με τον όμιλο τον οποίο αποτελούν οι ΝΟΠ, Λάρισα και Περιστέρι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα 16-19 Ιουνίου.

Κορασίδες
Εδω συμμετέχουν στην τελική φάση 10 ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 5. Ο ΑΝΟΓ κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Πανιώνιο, τον Αλιμο, τον Ιωνικό και τον Νηρέα Χαλανδρίου. Οι 2 πρώτες ομάδες θα προκριθούν στα ημιτελικά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα 6-9 Ιουλίου.

Νεάνιδες
Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν στην τελική φάση 8 ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε 2 ομίλους των 4 από όπου οι 2 πρώτοι θα περάσουν στα ημιτελικά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα 16-18 Ιουνίου. Ο ΑΝΟΓ κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Αλιμο, τον ΝΟΒ και τον Εθνικό.