Ολοι θυμόμαστε τα επεισόδια που έγιναν πριν κάμποσες ημέρες στο κολυμβητήριο του Πειραιά “Πέτρος Καπαγέροφ”, στον αγώνα της Α1 των γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΝΟΓ.
Ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας βρισκόταν στο 5ο περίπου λεπτό της 3ης περιόδου, εισήλθαν άγνωστοι στο κολυμβητήριο και τα έκαναν “Γής Μαδιάμ”.
Το ματς διεκόπη, και συνεχίστηκε χθες.
Ο Ολυμπιακός που προηγείτο 15-2, κέρδισε τελικά τον ΑΝΟΓ με σκορ 18-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18-4

Οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 6-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 3, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 3, Πλευρίτου Β. 3, Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος της 3ης φάσης στις θέσεις 1-4.
Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη:

  1. Ολυμπιακός 15
  2. Βουλιαγμένη 9
  3. Εθνικός 4
  4. ΑΝΟΓ 0

Απομένουν ακόμα 3 ματς για να ολοκληρωθεί και αυτή η φάση και στην συνέχεια οι 4 ομάδες θα παίξουν στα πλέι οφ. Στα ημιτελικά θα αγωνιστεί ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο.
Οπως είναι η βαθμολογία αυτή την στιγμή, δύσκολα θα αλλάξει κάτι, οπότε ο ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Να σημειωθεί, ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας έχει ήδη επιτευχθεί (είσοδος στην 4αδα). Νέος στόχος είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης μέσω του μικρού τελικού, όπου θα αγωνιστούν οι 2 χαμένοι των 2 ημιτελικών.