Δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Χίο πραγματοποίησε ο ΑΝΟΓ στο νησί της μαστίχας που όμως τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει και απομάκρυνθηκε από την πρώτη τετράδα πριν τον δεύτερο γύρο.

Η Χίος  μπήκε από την αρχή δυνάτα γιατί ήξερε και την κρησιμότητα του παιχνιδιού κατάφερε με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο οχτάλεπτο να κάνει ένα επιμέρους 5-1 πριν προλάβει να μειώσει ο ΑΝΟΓ σε 6-3 στο ημίχρονο.

Οι παίχτες του Γιώργου Παπαδόπουλου δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει και συνέχεια μάζευαν την διαφορά στα 2 γκολ ( 8-6 τριτο οχτάλεπτο) αλλά πάντα οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους και με καθαρό μυαλό να κρατάνε την διαφορά σε ασφαλή επίπεδα.

Αξιοσημείωτο δε , το πολύ δυνατό παιχνίδι που άφησαν οι διαιτητές προς τους παίχτες του ΑΝΟΓ χωρίς να γίνεται ουδεμία παρατήρηση , αλλά και ένα σημαντικό λάθος της γραμματείας που στέρησε πολύτιμο χρόνο συμμετοχής σε παίχτη της Γλυφάδας για 3΄.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 2-3

ΝΟ Χίου (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Στ. 2, Τσικοβάνι 1, Καλαργυρός 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος 2, Φρυδάς Κ., Αμπάζης, Αγιωργούσης 1, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς Δ

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 2, Ναγκλ, Μαυράκης 2, Μπόμπος 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Θώμογλου, Ίλιτς, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ