Δυνατό παιχνίδι για 3 οχτάλεπτα επεφύλασσε το παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ του      ΑΝΟΓ iRepair και της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο ”Αντώνης Δημητρόπουλος” το μεσημέρι του Σαββάτου .

Οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν πιο δυνατά και συγκεντρωμένα το παιχνίδι και με τις Σλίκινγκ – Γιαννοπούλου να δίνουν γρήγορο προβάδισμα . Η Κουρέτα με μία πολύ ωραία κίνηση κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της Γλυφάδας αλλά η Σλίκινγκ στο τέλος της περίόδου ανέβασε την διαφορά εκ νέου στα 3 γκολ.

Στη δεύτερη περίοδο οι γυναίκες του ΑΝΟΓ iRepair εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένες σε άμυνα και επίθεση και με Μουστακαρία , O’Reilly , Φουντωτού και Νίνου  κατάφεραν να φτάσουν στο σκορ στο 6-5.

Στο τρίτο οχτάλεπτο η Χρυσή Διαμαντόπουλου κράτησε με σημαντικές επεμβάσεις το σταθερό προβάδισμα των φιλοξενούμενων ( πέναλτι και τετ-α-τετ) ενώ η Σλίκινγκ στην επίθεση διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο τελευταίο οχτάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και κάποια κενά διαστήματα  στην επίθεση του ΑΝΟΓ έδωσαν την ευκαιρία στην Βουλιαγμένη να χτυπήσει την κόντρα και να διευρύνει το σκορ στο τελικό 8-13.

 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 4-3, 1-1, 2-5

ΑΝΟ Γλυφάδας iRepair (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου Π. 1, Μουστακαρία 1, Λούδη Αν., Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’ Ράιλι 1, Φουντωτού 2, Πιόβαν 1, Κουρέτα 1, Τσιάρα, Κεχαγιόγλου, Σταυρίδου

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Κουρεμέτη, Γιαννοπούλου Αθ. 1, Λαγού, Σλίκινγκ 6, Πάτρα Μ. 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 2, Αγγελίδη 1, Διαμαντοπούλου Χ., Καπετοπούλου, Βάλβη