Ολοκληρώθηκε χθες η 1η φάση των πρωταθλημάτων νέων ανδρών και νέων γυναικών, με τον ΑΝΟΓ να περνάει στα κορίτσια στην 2η φάση, αλλά να μένει εκτός λόγω ισοβαθμιών στα αγόρια.

Στα κορίτσια η ομάδα της Αντυ Μελιδόνης είχε 2 νίκες 1 ισοπαλία και υπέστη 1 ήττα, καταλαμβάνοντας την 2η θέση του ομίλου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
ΑΝΟΓ-Πανιώνιος 11-5
Ηλυσιακός-ΑΝΟΓ 5-24
ΑΝΟΓ-Εθνικός 11-11
Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ 12-6
Μαζί με τον ΑΝΟΓ, προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός (1ος με 12), Εθνικός (3ος με 7) και Πανιώνιος (4ος με 3).

Στα αγόρια, ο ΑΝΟΓ δεν κατάφερε να κερδίσει στον τελευταίο του αγώνα απέναντι στον Εθνικό με την διαφορά που χρειαζόταν (7 γκολ) και αποκλείστηκε στην ισοβαθμία.
Ο 1ος αγώνας ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Εθνικό που έληξε με 20-10 υπέρ του Εθνικού, ήταν “καταστροφικός” σε περίπτωση ισοβαθμίας και τελικά έτσι αποδείχθηκε.
Ο ΑΝΟΓ κέρδισε την Χίο με 16-9 και στην συνέχεια, στον πιο σημαντικό αγώνα του ομίλου, ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 10-13.
Την τελευταία αγωνιστική έπρεπε να κερδίσει με +7 τον Εθνικό, προκειμένου στην συνολική διαφορά τερμάτων να είναι 1ος. Με απλή νικη, έως +6, θα ήταν 1ος ο Εθνικός και στην συνέχεια, για την 2η θέση θα μετρούσε το αποτέλεσμα ΑΝΟΓ-Απόλλωνα. Αυτό έγινε. Ο ΑΝΟΓ κέρδισε 15-13 και έμεινε 3ος.