Μία μεγάλη ανατροπή επιφύλλασσε το ντέρμπι του ομίλου 9-12 στην Κρήτη ανάμεσα στα Χανιά και τον ΑΝΟΓ στο πλαίσιο της Α1 ανδρών.

Ο ΑΝΟΓ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε την τελευταία περίοδο από το -3. Ο Παπαποστόλου ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 11-11 και έδωσε 1 υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του Γ. Κατρουζανάκη.

Οι Κρητικοί πήραν από την αρχή το προβάδισμα και το αύξαναν όσο περνούσε η ώρα. Ομως ο ΑΝΟΓ όπως προαναφέρθηκε, αντέδρασε στο τέλος.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΝΟΓ παρέμεινε στην 1η θέση του ομίλου 9-12 με 25 βαθμούς έναντι 22 των Χανίων, ενώ έχει και την ισοβαθμία με τους Κρητικούς. Πάντως η 1η θέση αναμένεται να κριθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέτριψε τον ΠΑΟ στο Γουδή με 12-2 και ακολουθεί τον ΑΝΟΓ με 24 βαθμούς. Στην τελευταία θέση του ομίλου ο ΠΑΟ με 9.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 2-1, 2-5.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς, Αποστολάκης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδάκης, Κανδανολέων 2, Παππάς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 3, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 1, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιούπουλος, Πούρος 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης