Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ στην 2η φάση της Ευρωλίγκας στον όμιλο της Πάντοβα.
Η Ελληνική ομάδα σήμερα δεν κατάφερε να πετύχει την 1η της νίκη στην φάση αυτή, αν και έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση. Η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας ήταν και πάλι η άμυνα.
Ο τρόπος που αμύνθηκε η Ελληνική ομάδα, με ζώνη ανάμεσα πολύ κλειστά, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Οι Ισπανίδες σούταραν από καλές θέσεις, με αποτέλεσμα να σκοράρουν 17 φορές.
Στην επίθεση ο ΑΝΟΓ ήταν πολύ καλός για μια ακόμα φορά. Πέτυχε 12 γκολ και συνολικά 34 σε 3 αγώνες. Ομως η άμυνα δέχτηκε 47 γκολ. Και με τέτοια άμυνα δεν προχωράς πολύ.

Ο ΑΝΟΓ πάντως είχε ένα πολύ καλό 1ο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε ακόμα και με 2 γκολ διαφορά (8-6), έως ότου ολοκληρωθεί η 2η περίοδος με σκορ 8-7. Η 3η περίοδος όμως ήταν τραγική. Η Μεντιτεράνι κέρδισε 7-2 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς, αφού το σκορ πήγε στο 14-10. Το τελικό 17-12 ήταν φυσιολογικό.

Για μία ακόμα φορά, μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας πέτυχε πολλά γκολ. Ο λόγος για την εν ενεργεία διεθνή Ισπανίδα Εσπάρ που σκόραρε 5 φορές. Ο ΑΝΟΓ είχε πολυφωνία στην επίθεση, αφού τα 12 γκολ της ομάδας πέτυχαν 6 παίκτριες.