1η φάση του κυπέλλου ανδρών χθες και το βράδυ στο Αντ. Δημητρόπουλος, ο ΑΝΟΓ υποδέχτηκε το Περιστέρι.
Ο αγώνας ήταν νοκ άουτ. Ο νικητής θα έπαιρνε την πρόκριση στα προημιτελικά.
Οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη που διανύουν περίοδο καλής φόρμας, βρέθηκαν κοντά στην νίκη-πρόκριση, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.
Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε 3-0 στις αρχές της 2ης περιόδου. Ο ΑΝΟΓ αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει 5-5 και 6-6. Το ματς κρίθηκε στο τέλος. Το Περιστέρι προηγήθηκε εκ νέου με 2 γκολ διαφορά (8-6). Ο ΑΝΟΓ μόλις 1.14 πριν το τέλος μείωσε σε 8-7, αλλά στην συνέχεια δεν κατάφερε να βγάλει την άμυνα. Το Περιστέρι στα 55″ πριν το τέλος πέτυχε το τελικό 9-7 και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 3-1, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Γαλάνης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης 1, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βόσικας