Τελικά ο ΑΝΟΓ στους άνδρες έκανε την μίνι έκπληξη και απέκλεισε την ΑΕΚ που είχε πλεονέκτημα έδρας, από τα πλέι οφ, στέλνοντάς την στα πλέι άουτ.
Μετά από μεγάλη εμφάνιση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη επικράτησαν με το εμφατικό 13-6 της ΑΕΚ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΑΝΟΓ που επανέλαβε την πολύ μεγάλη εμφάνισή του της προηγούμενης Τετάρτης στο 1ο ημίχρονο. Προηγήθηκε 4-2 στην 1η περίοδο και 6-3 προς το τέλος της 2ης. Αυτή την φορά όμως, έστω κι αν η ΑΕΚ αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο, μειώνοντας στο γκολ (6-5), οι γηπεδούχοι δεν τους έδωσαν καμία δυνατότητα σκέψης για πλήρη ανατροπή.
Με δεδομένο ότι όπως φάνηκε και στα 2 ματς, ο ΑΝΟΓ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και βρίσκεται σε εξαιρετικό “φεγγάρι”, δεν άφησε περιθώρια στην ΑΕΚ που απογοητευμένη καθώς ήταν, υπέπεπτε από το 1 λάθος στο άλλο ειδικά όταν το ματς ξανάφτασε στα 3 γκολ διαφορά. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι στα τελευταία περίπου 12′, το επιμέρους σκορ ήταν 7-1.
Η νίκη ήταν απόλυτα δίκαια και δίνει την δυνατότητα στον  ΑΝΟΓ να παίξει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.
Επόμενος αντίπαλος σε περίπου 4 εβδομάδες, θα είναι ο Ολυμπιακός.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 13-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 4-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 4, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος Ν., Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος Αλ., Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης