Δεν τα κατάφερε η ανδρική μας ομάδα το βράδυ της Τετάρτης στο κολυμβητήριο Αντώνης Δημητρόπουλος. Απέναντι στο πολύ δυνατό και ποιοτικό Περιστέρι, ήρθε η ήττα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1 των ανδρών.

Το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο ήταν ραμμένο στα μέτρα του Περιστερίου. Με πολύ καλή άμυνα και δυνατή κόντρα, η ομάδα του Κ. Λούδη πήρε σημαντικό προβάδισμα 3 γκολ (6-3).
Ομως το 2ο ημίχρονο ανήκε στον ΑΝΟΓ. Οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη δεν τα παράτησαν. Με πολύ καλή άμυνα και εξαιρετικό ρυθμό, κατάφεραν να μειώσουν το σκορ (6-5). Μάλιστα στην τελευταία περίοδο, ο ρυθμός του Περιστερίου είχε πέσει πολύ και όλα έδειχναν ότι ο ΑΝΟΓ θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι. Στα πρώτα 4′ της τελευταίας περιόδου, τίποτα δεν άλλαξε, με τον ΑΝΟΓ να ποροσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Περιστερίου με μακρυνά σουτ που όμως δεν έβρισκαν στόχο. Τελικά 3΄πριν το τέλος, το Περιστέρι βρήκε γκολ, αυξάνοντας την διαφορά στα 2 (7-5). Το τελικό 8-6 είναι δίκαιο, αφού ο ΑΝΟΓ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο σημείο που έλεγχε το ματς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-8

Οκτάλεπτα: 3-4, 0-2, 2-0, 1-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 2, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης Κ.