Στο τελευταίο για το 2023 παιχνίδι στην έδρα του ο ΑΝΟΓ κατάφερε να νικήσει την ομάδα της Πάτρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολυ δυνατά για τους παίχτες του Γιώργου Παπαδόπουλου με ένα εμφατικό 6-1 στο πρώτο οχτάλεπτο. Ο Μαυράκης στα 2 μέτρα με τις εξωτερικές βοήθειες των Μijuskovic και Πούρου κατάφεραν να βάλουν από την αρχή την Γλυφάδα μπροστά στο σκορ και ουσιαστικά να μην απειληθούν ποτέ στην συνέχεια .

Το ημίχρονο τελείωσε με ένα επιμέρους σκορ 8-2 με τον Ηλιόπουλο κάτω από τα δοκάρια να κρατάει την εστία του σχεδόν ανέπαφη στις επιθέσεις των παχτών της Πάτρας.

Ο ρυθμός έπεσε στο τρίτο οχτάλεπτο για τους παίχτες της Γλυφάδας και η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να κάνει ένα επιμέρους 2-5 χωρίς όμως να καταφέρει να απειλείσει την ομάδα των Νοτίων Προαστίων παραπάνω .

Το παιχνίδι τελείωσε στο 12-8 με Πουρο και Ηλιόπουλο να σκοράρουν στο τελευταίο οχτάλεπτο

Για την Γλυφάδα ξεχώρισαν με 4 γκολ ο Πούρος ενώ 3 ο Mijuskovic.

 

 

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-5, 2-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ναγκλ 1, Μαυράκης 1, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 3, Ίλιτς, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 2, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Μιγκλής, Πριμηκύριος

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 2, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς, Βικάτος, Γαβαλάς Ι. 1, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς