Διεξήχθη στα γραφεία της ΚΟΕ σήμερα το μεσημέρι, η κλήρωση 4 πρωταθλημάτων στο πόλο και συγκεκριμένα αυτών των μίνι παίδων, των παίδων, των εφήβων και των νέων ανδρών.

Ο ΑΝΟΓ στην κατηγορία των μίνι παίδων, είχε δύσκολη κλήρωση. Θα παίξει με αντιπάλους τον ΠΑΟ, τον Ολυμπιακό, το Χαιδάρι και την ΝΕ Λαμίας. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για 5-7 Απριλίου και προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες. Λογικά, ο ΑΝΟΓ θα δώσει μάχη για μία θέση με την ομάδα του Χαιδαρίου.

Στην κατηγορία των παίδων, η κλήρωση είναι καλύτερη. Αντίπαλοι του ΑΝΟΓ θα είναι ο Εθνικός, ο Νηρέας Γέρακα, το Περιστέρι και ο Μίλωνας. Και από αυτόν τον όμιλο, προκρίνονται στην Γ’ φάση οι 3 πρώτοι. Οι αγώνες θα γίνουν 12-14 Απριλίου.

Στους έφηβους η κλήρωση έφερε τον ΑΝΟΓ στον όμιλο της Θεσσαλίας με αντιπάλους τον ΟΥΚ Βόλου, τον ΝΟ Λάρισας, τον Νηρέα Λαμίας και την ΝΕ Λάρισας. Και από αυτό τον όμιλο προκρίνονται 3 ομάδες στην ημιτελική φάση. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι 10-12 Μαΐου.

Τέλος στους νέους άνδρες ο ΑΝΟΓ που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θα αγωνιστεί στον όμιλο της Πάτρας με αντιπάλους την ΝΕΠ, τον ΝΟΠ και το Περιστέρι. Από τον όμιλο προκρίνονται οι 2 πρώτοι στην τελική φάση. Η ημιτελική φάση είναι προγραμματισμένη για 29-31 Μαρτίου.