Ολοκληρώθηκαν χθες τα 2 πρωταθλήματα των νέων ανδρών και των νέων γυναικών με τον ΑΝΟΓ τελικά να καταλαμβάνει την 7η θέση και στις 2 κατηγορίες.

Στις νέες γυναίκες που οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αντ. Δημητρόπουλος, ο ΑΝΟΓ είχε εκ των προτέρων πολύ δύσκολο έργο. Η πολύ δύσκολη κλήρωση δεν έδινε και πολλά περιθώρια διάκρισης αφού η ομάδα αγωνιζόταν κατά βάση με μικρότερες αθλήτριες.
Τελικά, με 1 νίκη και 3 ήττες ο ΑΝΟΓ κατετάγη 4ος στον όμιλό του και αγωνίστηκε για την 7η θέση όπου επικράτησε του Ολυμπιακού Αλίμου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΑΝΟΓ ήταν τα ακόλουθα:
ΝΟΒ – ΑΝΟΓ 18-7
ΑΝΟΓ – Εθνικός 6-11
Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ 10-6
ΑΝΟΓ – ΝΕΠ 15-6
Για την 7η θέση: ΑΝΟΓ – Ολυμπιακός Αλίμου 17-16 στα πέναλτι

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού που επικράτησε της Βουλιαγμένης με 6-5.

Στους νέους άνδρες ο ΑΝΟΓ αυτοκτόνησε. Εχασε την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλλιο για 1 γκολ.
Αναλυτικά, οι παίκτες του Μ. Κάσδαγλή ξεκίνησαν εντυπωσιακά με νίκη επί του ΠΑΟ με 11-9. Στην συνέχεια ήρθε η ήττα από τον Πανιώνιο με 10-5 και στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου ο ΑΝΟΓ αντιμετώπισε τον ΝΟΒ. Ετσι όπως είχαν έρθει τα αποτελέσματα, ο ΑΝΟΓ ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά, έμπαινε στα ημιτελικά. Αλλά ακόμα και αν έχανε με 2 και με σκορ από 9-7 κι επάνω, πάλι στην τριπλή ισοβαθμία, θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο. Το ματς πήγαινε γκολ γκολ. Ο ΝΟΒ προηγήθηκε 7-6 και στο τελευταίο λεπτό ο ΑΝΟΓ κέρδισε αποβολή. Ομως η κίνηση για την ισοφάριση έγινε πολύ γρήγορα και έδωσε την δυνατότητα στον ΝΟΒ να σκοράρει και να διαμορφώσει το 8-6. Με αυτό το αποτέλεσμα καμία από τις 2 ομάδες δεν προκρινόταν (περνούσε ο ΠΑΟ). Ο ΑΝΟΓ προσπάθησε να μειώσει ειδικά όταν οι παίκτες της Βουλιαγμένης ρίσκαραν, αφού η νίκη είτε με 1 είτε με 2 γκολ διαφορά δεν τους έφτανε. Ομως γκολ δεν μπήκε και το σκορ παρέμεινε έτσι.
Στην τριπλή ισοβαθμία ΑΝΟΓ, ΝΟΒ και ΠΑΟ ευνοήθηκε ο ΠΑΟ. Και οι 3 ομάδες είχαν από 3 βαθμούς. Μάλιστα είχαν και την ίδια διαφορά τερμάτων (0), οπότε περάσαμε στο κριτήριο της καλύτερης επίθεσης στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κι εκεί ο ΠΑΟ είχε 18-18, ο ΑΝΟΓ 17-17 και ο ΝΟΒ 15-15. Ο ΠΑΟ λοιπόν πήρε την 2η θέση στον όμιλο. Σύμφωνα με τα κριτήρια της ισοβαθμίας που ισχύουν στην FINA, μετά την ανάδειξη του ΠΑΟ ως 2ου, μετράει το αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων 2 ομάδων για την κατάταξη. Ετσι λοιπόν ο ΑΝΟΓ τερμάτισε 4ος στον όμιλο και αγωνίστηκε για την 7η θέση απέναντι στον ΝΟΠ τον οποίο και κέρδισε 11-10.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, 2ος ο Πανιώνιος και 3ος ο ΠΑΟ.