Διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ “Αντώνης Δημητρόπουλος” το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και την Λάρισα.

Τα κορίτσια του ΑΝΟΓ, αν και δεν είχαν καμία από τις 2 ξένες διαθέσιμες (παρευρέθησαν στο κολυμβητήριο και η Κουλχάας και η Γκανγκλ, αλλά δεν αγωνίστηκαν καθόλου), έπαιξαν πολύ προσεκτικά και συνέχισαν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΑΝΟΓ που πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του παχνιδιου. Με τις Νίνου, Κοντογιάννη και Φουντωτού να είναι επιθετικά καλές και τις υπόλοιπες να βοηθούν σε όλους τους τομείς, δόθηκε η δυνατότητα στον Ορέστη Σαλάχα να χρησιμοποιήσει αρκετά και τις μικρές της 15αδας, Κατσώνη και Κανελλοπούλου.
Το τελικό 16-8 είναι απόλυτα δίκαιο.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 16-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 3-4, 4-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Ορέστης Σαλαχάς): Γκανγκλ,  Νίνου Παναγιώτα 1, Γκίλλα, Θωμοπούλου 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κούλχας, Φουντωτού 3, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Γαλανόπουλος): Ζαφειράκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη 3, Καρυπίδου Μελίνα Σιμέλα 2, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου, Γαλανοπούλου, Ρότζερς,  Χασιώτη, Καρυπίδου Ηρώ Βασιλεία 2.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μαρκοπούλου