Το προσπάθησε πολύ η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολουμπιακό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 14-9 και κατέκτησε την 2η θέση.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και ξέφυγε στο σκορ από την αρχή. Ο ΑΝΟΓ προσπαθούσε να βρει τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα αλλά η διαφορά που διαμορφώθηκε στο 1ο ημίχρονο, παρέμενε στα ίδια επίπεδα.
Κανείς όμως δεν μπορεί να πει οτιδήποτε για αυτή την ομάδα. Τα κορίτσια μας φέτος αποτέλεσαν την θετική έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Διοίκηση, παίκτριες και προπονητές ήταν μια γροθιά. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ φανερό. Ο ΑΝΟΓ είναι μετά τον Ολυμπιακό, η καλύτερη Ελληνική ομάδα της περιόδου 2021-22. Εφτασε και στους 2 τελικούς στην Ελλάδα, ενώ και στα Ευρωπαικά ματς που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετική.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Μετά το σούπερ καπ, κατέκτησε και την Ευρωλίγκα καθώς και τους 2 τίτλους στην Ελλάδα.

Τα γέλια και τα χαρούμενα πρόσωπα στην φωτογραφία, δείχνουν την ικανοποίηση των κοριτσιών του ΑΝΟΓ, που φέτος ξεκίνησαν με στόχο την τετράδα και έφτασαν στους τελικούς.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και πλέον αρχίζει η προετοιμασία για την επόμενη περίοδο σε όλους τους τομείς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR  14 – 9

8λεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάντερ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου Χρ., Πλευρίτου Ελ., Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 4, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 1, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παν., Γκίλλα Αγγ.,  Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρ. 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Διαιτητές: Ηλίας Δαμιανάκης, Γρηγόρης Σπανούδης