Απέναντι σε έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό ο οποίος ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να σηκώσει την Ευρωλίγκα των γυναικών, τα κορίτσια του ΑΝΟΓ δεν κατάφεραν να αντισταθούν και γνώρισαν μια φυσιολογική ήττα στον Πειραιά στο πλαίσιο της Α1 των γυναικών. Παρόλα αυτά, η ομάδα παρέμεινε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, η οποία δίνει απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον ΑΝΟΓ. Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, εξουδετέρωσε τα ατού της ομάδας του Θ. Ανδρεάκου και πήρε διαφορά στο σκορ από την αρχή του αγώνα, την οποία αύξησε πολύ μέχρι το τέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 22-9

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 8-2, 5-2, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάντερ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου Χρ., Πλευρίτου Ελ., Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Ξενάκη 7, Σιούτη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου 1, Πλευρίτου Β. 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά 2, Χριστοδούλου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Παναγιώτα Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 6, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Οικονόμου, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα,  Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Διαιτητές: Σπανούδης, Στεφανάκης