4 μεγάλα τουρνουά μεγάλης διάρκειας, έχουν ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν αυτο το Σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για τουρνουά μικρών ηλικιών τα οποία διεξάγονται σε 3 διαφορετικά κολυμβητήρια.

Ο ΑΝΟΓ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα από αυτά.

Αναλυτικά:

Οι προμίνι αγωνίζονται στο ετήσιο τουρνουά προμίνι στο Αλμα κλαμπ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και διανύει πλέον την 3η αγωνιστική.
Ο ΑΝΟΓ προηγείται στην βαθμολογία, έχοντας πετύχει ήδη 2 νίκες (με ΠΑΟ 7-5 και με Εθνικό 15-2) και το Σάββατο αγωνίζεται απέναντι στον Αρίωνα ο οποίος επίσης είναι αήττητος.

Οι μίνι παίδες αγωνίζονται στο τουρνουα της Ν. Σμύρνης και η 1η αγωνιστική ξεκινάει την Κυριακή. Ο ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό.

Οι μίνι κορασίδες θα αγωνιστούν στο ίδιο τουρνουά (Ν. Σμύρνη) όπου θα αντιμετωπίσουν για την 1η αγωνιστική τον Ολυμπιακό.

Τέλος ξεκινάει αυτή την Κυριακή και το τουρνουά “Αλιμος Challenge” που είναι για την κατηγορία των παίδων. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Αλίμου και ο ΑΝΟΓ αγωνίζεται με την Αργυρούπολη.