Πολύ δύσκολη αλλά και πολύτιμη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του ΑΝΟΓ σήμερα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών.

Οι παίκτριες του Ορέστη Σαλάχα, ξεκίνησαν καλά το ματς, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε και παρέμεινε στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος. Η Τίνα Κοντογιάννη όμως είχε την λύση όταν σκόραρε και ανέβασε την διαφορά στα 2 γκολ (8-10) και ουσιαστικά έκρινε τον νικητή. Εξαιρετική για μια ακόμα φορά η Ειρήνη Νίνου που πέτυχε 5 γκολ και ανέβηκε στα 29 (μ.όρος 4,8)

ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 8-10

Tα οκτάλεπτα: 1-3, 4-3, 1-2, 2-2

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 1, Κάσσαρη 1, Λούδη Αναστασία 1, Γαβαλά, Μαστρόκαλου,  Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Κούμπρα 2, Τσιμάρα Ευδ, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη,Κοβάσεβιτς, Τσιμάρα Ευφ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Ορέστης Σαλαχάς): Γκανγκλ, Νίνου Παναγιώτα 1, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 2, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Διαιτητής: Βόσικας, Χατζηγούλας

Ο ΑΝΟΓ πλέον βρίσκεται μόνος στην κορυφή με 18 βαθμούς έναντι 15 του Ολυμπιακού που έχει 1 ματς λιγότερο και μετά την ισοπαλία στον Λαιμό ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Εθνικό, αποσπάστηκε 5 και 8 βαθμούς αντίστοιχα (ΝΟΒ 13, Εθνικός 10).