Πολύ μεγάλο ματς έγινε χθες στο Αντώνης Δημητρόπουλος, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών.
Αντιμέτωπες οι ομάδες του ΑΝΟΓ και του ΝΟΒ.

Ο αγώνας αναμενόταν συναρπαστικός κι έτσι ήταν. Οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι με αρκετές εναλλαγές στο σκορ στην διάρκεια του αγώνα.
Φτάσαμε έτσι στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με το ματς ισόπαλο 9-9 και τον ΑΝΟΓ να κερδίζει αποβολή. Γκολ δεν μπήκε και ο ΝΟΒ κατάφερε μόλις 17″ πριν την λήξη, να πάρει προβάδισμα με γκολ της Ριτζ.
Ταιμ άουτ για τον ΑΝΟΓ και επίθεση με την τερματοφύλακα (7 με 6). Ο ΝΟΒ μπερδεύτηκε. Η Γρηγοροπούλου έμεινε εντελώς μόνη της στο δευτερο δοκάρι και εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα της Κοντογιάννη. 10-10 και τέλος αγώνα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-10

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-1, 2-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς, Γρηγοροπούλου 3, Νίνου Ειρήνη 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Τσιάρα, Κακαϊδη, Αδάμη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 1, Ριντζ 3, Τανκέεβα, Πάτρα Μαρία 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Πάτρα Ειρήνη, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Περιστέρι – Ολυμπιακός 5-23
ΝΕΠ – ΑΕΚ 15-8
Εθνικός – Ρέθυμνο 15-5
ΠΑΟΚ – Αλιμος 7-12
Λάρισα – Πανιώνιος 6-10