Ιδιαίτερα επιτυχημένη πρέπει να θεωρείται η φετινή χρονιά για τις 2 ομάδες πόλο του ΑΝΟΓ (άνδρες και γυναίκες).

Τα 2 πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν αυτή την εβδομάδα με την ανδρική ομάδα να καταλαμβάνει την 5η θέση και την γυναικεία την 3η.

ΑΝΔΡΕΣ
Η ανδρική ομάδα είχε ως βασικό της στόχο την άνετη παραμονή στην Α1 και την αποφυγή των πλέι άουτ. Η πανδημία σταμάτησε τα πρωταθλήματα στα μέσα Μάρτη και η ΚΟΕ, όταν η ΓΓΑ αποφάσισε την επαννεκίνηση του αθλητισμού, ήταν μια από τις ομοσπονδίες που συνέχισε τις δραστηριότητες.
Στην Α1 των ανδρών απέμεναν συνολικά 4 αγωνιστικές και ο ΑΝΟΓ βρισκόταν ήδη στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η ΚΟΕ, μετά από συννενόηση με τα σωματεία, αποφάσισε να μην διεξάγει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, με αποτέλεσμα να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ η τελική κατάσταση θα έβγαινε από την λήξη της κανονικής περιόδου.
Ο ΑΝΟΓ κέρδισε ΠΑΟ, Χίο και έχασε από Ολυμπιακό, ενώ δεν αγωνίστηκε στα Χανιά που δεν συνέχισαν στο πρωτάθλημα.
Η τελική 5η θέση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Δ. Μάζη. Οι 4 πρώτες ομάδες (Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Υδραικός και Απόλλων) έχουν τουλάχιστον υπερδιπλάσιο μπάτζετ.
Ο Μάζης έδωσε την ευκαιρία στην διάρκεια όλου του πρωταθλήματος σε πολλούς νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν. Αυτοί τον ικανοποίησαν πλήρως και η εξέλιξή τους, αποτελεί για τον ΑΝΟΓ ένα μεγάλο στοίχημα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η γυναικεία ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, το οποίο επίσης άλλαξε μορφή λόγω κορονοιού.
Ο περίεργος τρόπος διεξαγωγής του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, μετά και την 2η φάση του, είχε δώσει την δυνατότητα στον ΑΝΟΓ να βρίσκεται στην πρώτη 5αδα.
Στην 3η φάση, οι 5 ομάδες θα έπαιζαν μεταξύ τους σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Οι 4 πρώτες θα αγωνίζονταν στα πλέι οφ.
Η πανδημία σταμάτησε το πρωτάθλημα αμέσως μετά την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης. Η ΚΟΕ, αποφάσισε με την επανέναρξη, να καταργήσει τον 2ο γύρο και να παιχτούν οι 4 αγωνιστικές που απέμεναν μέχρι το τέλος του 1ου γύρου. Στην συνέχεια οι 2 πρώτες ομάδες θα έπαιζαν στους τελικούς των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα έπαιρναν την κατάταξη από το τέλος της 3ης φάσης.
Το πολύ κρίσιμο ματς για τον ΑΝΟΓ ήταν αυτό με τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Αντώνης Δημητρόπουλος. Η ισοπαλία ευνόησε την ομάδα του Ορέστη Σαλάχα που μετά την νίκη επί του Εθνικού, κατέκτησε την 3η θέση. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και την πολύ μεγάλη νίκη στα πλαίσια της 1ης φάσης επί της Βουλιαγμένης, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια.
Ο Σαλάχας, αν και είχε απώλειες από την προηγούμενη σεζόν (παίκτριες έφυγαν από την ομάδα) κατάφερε να παρουσιάσει ένα νεανικό σύνολο που έπαιξε ελκυστικό πόλο και πέτυχε τον στόχο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του κορονοιού. Αν όλα πάνε καλά Παγκοσμίως, και διεξαχθούν τα προολυμπιακά τουρνουά σε άνδρες και γυναίκες, τότε η επόμενη σεζόν λογικά θα ξεκινήσει κάπου στον Οκτώβριο και θα υπάρξει διακοπή για τα προολυμπιακά τουρνουά τουλάχιστον 2 μηνών (αφού θα μεσολαβήσουν και οι γιορτές).
Οι 2 ομάδες του ΑΝΟΓ, θα συνεχίσουν την προσπάθεια για διάκριση από τον Σεπτέμβρη, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η προετομασία.