Ενα πολύ εύκολο διήμερο πέρασαν τα νεαρά κορίτσια του ΑΝΟΓ στο Περιστέρι, στην διάρκεια της 1ης φάσης του πρωταθλήματος των νέων γυναικών (γενν. 2000 και νεότερες).

Ο ΑΝΟΓ, που είναι ο κάτοχος του τίτλου και ένα από τα φαβορί για να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, πέτυχε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προκρίθηκε στην τελική φάση ως 1ος του ομίλου.

Το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς ήταν αυτό της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό. Ηταν και το μόνο ματς που η ομάδα αγωνίστηκε πλήρης. Ο ΑΝΟΓ πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ φτάνοντας και στο +6 (9-3 και 10-4) για να επικρατήσει τελικά με 12-8.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 2-3, 2-2
ΑΝΟΓ: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Αλεξίου, Γκέλη 1, Γκίλα, Ακριτίδου 3, Γαλιατσάτου 3, Κολοκοτρώνη 1, Σοφρά, Ροκοφύλλου, Κοντονή 3, Γροζοπούλου, Καρύτσα, Ευθυμιάδη, Καραχριστοδούλου.
Εθνικός: Μιχαηλίδου, Γαλανάκη, Κωνσταντινίδη, Λούδη 2, Αναγνώστου, Κεκάκου, Θωμοπούλου 1, Παναγιωτοπούλου, Κορωναίου, Λιαπάκη 1, Φράγκου 1, Ψικάκου, Βρακά, Κατσιμπρή 2, Γαλανάκη Ε. 1

Στον δεύτερο αγώνα, ο ΑΝΟΓ χρησιμοποίησε την ομάδα των νεανίδων, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα. Κέρδισε τον Τρίτωνα με 18-3.

Τέλος, στον τελευταίο αγώνα τους, τα κορίτσια επικράτησαν με 13-5 του Περιστερίου.
Τα οκτάλεπτα: 5-0, 3-4, 2-1, 3-0
ΑΝΟΓ: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Αλεξίου 2, Γκέλη, Ακριτίδου 1, Γαλιατσάτου 1, Κολοκοτρώνη 1, Μαντή, Ροκοφύλλου, Κοντονή 4, Γροζοπούλου 3, Καρύτσα, Ντάσιου, Καραχριστοδούλου
Περιστέρι: Κοβάσεβιτς, Γεωργάκη, Παπασταθοπούλου, Γκίκα, Κιουλόγλου, Χατζηαργύρη, Κοκκίνου, Κοβάσεβιτς 1, Στοίλοβα, Γεωργίου 2, Κοσιάδου, Γκότζια 1, Γεωργίου Α., Κούρτη, Χριστοδούλου 1.

Η βαθμολογία

  1. ΑΝΟΓ 9
  2. Εθνικός 6
  3. Περιστέρι 3
  4. Τρίτων 0

Στην τελική φάση, εκτός από τον ΑΝΟΓ και τον Εθνικό προκρίθηκαν οι ακόλουθες ομάδες:

2ος όμιλος Αττικής: Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη
Ομιλος Κρήτης: Νηρέας Χαλ και Ρέθυμνο
Ομιλος Θεσσαλίας: Ολυμπιακός και ΝΕΠ

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη για 15-17 Μαρτίου.